Мъж се похвали“ с 260 км/ч.Той качи клипове в социалните

...
 
Мъж се похвали“ с 260 км/ч.Той качи клипове в социалните
Коментари Харесай

Иии пак! Мъж се „похвали“ с 260 км/ч

 

Мъж се „ похвали “ с 260 км/ч.Той качи клипове в обществените мрежи, на които показва, че кара с 260 км/ч на Околовръстното в София.

От прокуратурата оповестиха, че са се самосезирали по случая. Образувана е кореспонденция и е предоставена инспекция на Столична дирекция на вътрешните работи. В хода на инспекцията следва да се приобщят видеозаписи от камери, да се откри самоличността на водача, както и да му бъдат снети сведения, се споделя в известието на прокуратурата.

Разследващите са стигнали до последния притежател на колата. Оказва се, че автомобилът към този момент е изнесен от страната, а инспекция ще би трябвало да откри по кое време тъкмо водачът е развивал високите скорости.

Автомобилът към този момент е препродаден и следва да се разбере в кой интервал са заснемани видеата.

„ Много от камерите са с разнообразни притежатели. Някои от тях са наши и на Столична дирекция на вътрешните работи, други са на общината и на частни организации. Така че от които камери могат да се смъкват, ще бъдат и ще бъдат приобщени. Проверката ще се извърши в цялостен обсег ”, закани се основен контрольор Лъчезар Близнаков от „ Пътна полиция ”.

Само в границите на 10 дни, това е вторият случай на шофиране с висока скорост, снимано от самия лидер. Плеймейтката Кристин Йорданова качи клип с 260 по автомагистралата.

Източник: NOVA

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР